Sunday, July 31, 2011

selamat datang ramadhan

hye ols =)
assalamualaikuM..

harini 31 julai 2011 .. eeh ... harini last day bekpess kul 8 PAGI! esok dah start berpuase lah.... dan malam nih da mule terawih.

//home.sweeT.home// syukur alhamdulillah dapat gak ai menyambut ramadhan dengan mak ayah. tapi yang tak bestnye adik ai takde sekali sebab kapal dye sangkut kt labuan atas sebab sebab enjen yang rosak! time2 nih lah nak rosak=.=" #sedih hati akak ko nih dik ... 

pulang bercuti di rumah bukan bermakne memanjang nak berehat je .. kene buat keje lagi adelah. kihkihkihkih >.<

mak : long, nak cat umah tak??
ai : oOOooomakkKKK. apo? cat umah? mak, kalau ghase nak umah jadik cam tadika ujung jalan tu boleh jugak. #hancor lah umah niih #mak aiih.seeempoOt cik jemah dengar!

mak : long, setiap kali balik cuti pose tolong mak jahit tepi baju , jahit manik baju . 
ai : ha ha ha yelah. t along tolong. #haaa amekkK.. petang sampai umah .. malam dah mule operasi. BAJU oh BAJU RAYEEEEeee~ malas. eeh tak. ghajen=)

mak : long, jangan lupe kemas umah untuk ghaye nanti bile lik cuti pose lagi.
ai : iyo makKK ... along buat .. makkkkk ... nape along je . adik???
mak : adik ko tak lik belayar lagi. kalau tak dengan dye sekali mak suruh!
ai : yeleee #dik,gare gare ko belayar dan sangkut sane lah sume keje jatuh mutlak kat aku T_T. ko cengkelat lah dik..
-
-
-
[di kesempatan ini ai ingin mengucapkan selamat menyambut ramadhan al mubarak! ya ALLAH , hanya keberkatan dariMU yang kami dambakan.]



in whatever things , ai love my little famili !

4 comments:

Si Hujan. said...

Dak Ijat bagi ko peluang ko cat uma dulu. HEHE.

intanurulfateha said...

slamat pose wa! gi jahit baju raye utk balip cpt! hihihi.

Hati Tisu said...

@sihujan : aku tak larat ati . tak larat... tombang!!

Hati Tisu said...

@intan : balip beli sendiri le.. bakal momINlaw da close order. hihihiii