Wednesday, July 6, 2011

inner peace

hye uols;)

recently ni , hati ai tak tentu arah lah . serangan emosi ! buat ni tak kene , buat itu tak kene . semua serba tak kene . lepas habis shift malam , dengan muke selamber nye mintak AL lagi kat mdm . naseb baek dye approve . ai sangat memerlukan ketenangan . ketenteraman jiwa . kestabilan emosi . nak pergi bercuti , duet da ketepikan untul beli coach sunglasses or canon compaq camera . sOoo , destinasi bajet adalah pulang ke rumah sendiri . bercuti di negeri sendiri . takde hal lah !

fetch my bestie , ati n straightly drove to pantai pengkalan balak . *cari pantai terdekat* sebab dah lambat , kalau tak , nak p pantai puteri ...



inner peace : apabila melihat lautan yang terbentang luas dari pesisir pantai . 
hati semakin tenang .. tersenyum memandang laut .. merenung ke tengah lautan mencari bayangan incik popeye yang sedang mencari rezeki , meredah samudera .... laut memisahkan kami , jarak membataskan kami tapi cinta kami masih utuh^^ 

naseb baeklah ai pegi dgn atie , ade teman gelak ketawe ... kalau pegi sensorang , maunye ai menanges kt tepi pantai tu ... "rindu sampai nanges" lantaklah orang nak kate ape . ai yg rase ! 







pegi dgn atie , dapatlah ai tangkap tangkap gamba kt tepi pantai tu ... ;p



kami sebok dok tulis atas pasir pantai =D





penuh penantian =.="

awak tak rase perasaan menanti orang yg dicintai pulang ... saye yg rase .
( tak pernah saye menyesal memilih awak . walau jauh beribu batu , saya tetap tunggu awak .)
semoga terbalas penantian saye !
-
-


senyuman yang tawar kut =P

see ols in next entry .



8 comments:

Cik Hujan. said...

I hope you find your inner peace ;) Till then, I will always support you, my dear ;)

intanurulfateha said...

i miss beach!!!

Hati Tisu said...

@cik hujan : tenx ati ;) sooO much !

Hati Tisu said...

@intan : jum p !

zaradgreat said...

ececececece... hehehe

SYAFIQAHSALEH said...

senior selandar ke? happy blogging sis :)

Hati Tisu said...

@zara : uiks !

Hati Tisu said...

@syafiqa : yup ;)