Saturday, February 11, 2012

who wanna this cutest things?creativeLOVE!

hye peeps.
ade sape sape tak yang berminat dengan gambar di bawah ini??

mini teaser super cute

lucky papers

hang ur wish


another mini teaser super comel. geram tak?

haaa..ni lagi!!

ni le kawan kite : kak ayu=) dye lah si creative yang ghajen buat semua ni:)

colourful rite??;)

candy-candy-candy OUCH!

amacam. owhseeeeeeeeeeeeeeem tak?? rasenye tak rugi kot untuk order demi majlis korang nanti. attractive, interesting, beautiful, cute... hape lagi? walaupun cume MINI teaser/guest corner tapi ini jugak salah satu creative things yang bakal menceriakan majlis korang nanti=) tol tak?;)

ade guestbook, sweet marshmallow, candies, chocs, cuppies, colorful cards n macam macam lagi lah! chocs fountain pon ade tau. for designing pulak...ide ide korang turut diterima:) curahkan je ide korang hookeyh? harga n quotation? klo korang berminat.. boleh LIKE creativelove.com OR inbox pesbuk ai OR email : izaazwa886@gmail.com OR leave comment at this site.. ai will give direct contact to my fren, puan ayu:) so any enquiry regarding quotation boleh soal bertubi2 kepade my fren ni. okie gojes? 
-
-
-
tenkiu for support. lulaeyzatul a.k.a hatilula:)

4 comments:

Anis_Apis said...

Cantiknya.... Nak nak

Hati Tisu said...

inbox to http://www.facebook.com/ajad.effa
... call her kak ayu. she's a nice person:)

Anis_Apis said...

Thanks dear :)

Hati Tisu said...

ikut bajet customer, ide customer turut dihargai:))