Saturday, January 28, 2012

file l felt

hye peeps.
kaen felt. pernah dengar, pernah tengok kan? boleh create many things from it kan? pernah jumpe tak FELT FILE? rupenye macam ni :








ini hanye sebahagian felt file yang telah siap rekaannye. kiut kan? nk upload semua tak larat;o hooOOkeyh..design felt tu korang boleh request nak mcm mane mcm mane pon. kaler ape n wut so on boleh request. tapi mengikut tNc lah. all kan be diskas keyh. felt file ni sesuai sangat untuk dijadikan hadiah2 kt sekolah sekolah kan? boleh simpan exam paper, souvenier.. tak gitu? cikgu cikgu ibu bapak mari tengok nih:)

ini semuanye bermula dari buat suke suke. maka ai kongsikan kesukaan ai dgn korang. so sape yang suke dan tersuke felt file ni boleh inbox ai or komen je kt post ini or email me izaazwa886@gmail.com : akan direply.

tqvm for even a minute;)

Thursday, January 26, 2012

si anggun.siapakah?

hye peeps.
haaaaaaaaaaaaaaaaa'aah. 2 hari yang memenatkan. penat lah sangat. hahahahha. hooookeyhh sape suke online soppink at online blogshop? ofkos ramai yang suke kan? mule mule hati kate tanak lame lame hati ini berkata nak sahaja. hahahhahaha. tu le dye dugaan soppink wa'imah thru internet sahaje. #tiada batasan waktu! 

kalau dah name LADIES. kompom kompom lah ratu soppink. kan kan kan? dah lame ai riki shawls kat satu pesbuk n laman web ni. lame lame ai tengok maken berkenan pulak. tak cube beli tak tahu lah macam mane kan? yang bestnye ade butik dah. jengJENGjenngggggg.... dengan segera ai bedesssssssssssuup pegi butik radiusite;D

owwwwwwwwwaaaaaaaaaa. sumpah ayu-gojes-cun-anggun shawls shahsmeen kot kalau tak silap. siyes blink blink dah mate ahkak lula niiii. adek kt kedai tu ckp nanti ade restock. WOW! okie. save the date. ai will pay a visit again okie!:D oyeh... ai jalan jalan dengan makwe ayu. namenye munge mira. dye GPS manual yg terhebat di alam maya. hehehheheeh..... tenx buddy!

caaakk! style ape.kaler ape.sumenye rahsia:D



Friday, January 13, 2012

reddish . kennyRogers .

hye peeps!
oowwwwwaaa. lamenye tak hapdet dear belog aka dear diary. ai bizi ke? bizi lah sangat mengalahkan menteri!
11 january 2012. hey tau tak tu hari ape? rabu? haah. memang lah rabu! hari tu jugak lah kenny rogers buat hari merah. men hantam keromo je ai panggel hari merah. on dat day kalo nak dapat by one free one pakai lah kaler merah. ai memang takde baju merah. so ain bagi pinjam cincin bima saktinye. wakawaka^^

kami berlima : ain . mash . anis . ecah n cik lula. yang laen takpat join sebab out from melaka n kelija maaa:(

cameracrazy is us. eh us ke atau ai sorang? tak lengkap rasenye kalau kemana mana tanpa menangkap kenangan kite didalam sekeping gambar. tak gituuuu??? :D

gaya dah ade. p masuk klas tangkap gamba eyh ain!

@kenny rogers. pilih makanan tu ye yang. ain N anis.

this is aisyah:)

mici mash:)

cik lula:D

wajah keriangan di kenny rogers. hari merah!

ade macam vintage model tak?yang depan sekali tu. hahhhaahha!

frenship since 2004 until now. can u imagine? love yeah!

nak tengok banyak lagi? tengok kat mukebuku ai je le ye:) graciaassss!