Monday, December 19, 2011

kompang dipalu : yuyu & wan

hye ols.
this entry agak lambat dihapdet. disebabkan super bz kat umah. #bz tengok running man saje;p kompang dipalu pengantin baru, duduk bersanding bersimpuh malu~~ 16dec2011 : is a date my friends ever, nazwatun hani. shes getting married with our classmate oso, syazwan. *clap clap clap hand* tahniah uolss! percintaan dari bangku kolej diakhiri dengan sebuah perkahwinan. am so proud for both of u;) 

dats it, ai tak pat p time yuyu nikah. "sori yu, aku keje malam ke4." ai attended their reception at dewan tan sri khalid mahfoz #kalo tak silap lah namenye on 17 dec 2011. ai p dengan nazima a.k.a puteh n pakwe dye, daus. sampai je kat dewan tu baru aku sedar.. coincidently ai telah mengikut tema mereka. totally purple. ekekkekekek, takpelah. ape salah nye kan;) keh3;p 

sumpah gojes my friend sorang ni. same cantik same padan dengan asbennye jugak. Hookeyh, layan piccas pulop lah ye #almost all our piccas shoot by daus. kitorang cameracrazy.naseb ko lah daus.. bahahhahhahaha;p

ni baru sampai dewan.

nazima n pakwenye.

owwwaaa... kitorang pon nak berangan berjalan atas red carpet>.p

on stage.

makan beradab time #gambo x sempat rotate.;p

guest book signed!

cameracrazy ever^^

kaki kaki hati mereka. they r e next renjis renjis dipilis:D

ai tak upload banyak banyak kat sini. cume yang penting. sile view dalam pesbuk ai.... ngehngehngeh=) 







Wednesday, December 7, 2011

hiking broga cancel...membadai di pawagam.....

hye peeps.
huarrrgggggggggghhh. ni ai update midnite, so mengantok yang teramatlah sangat. obvious gile sebab menguapdoploh kali. motepnye tak nyempat3 nak update paginye kan..? ai kene kemas bilik. bukan lah bilik bersepah tapi isi bilik akan bertukar. #terima kasih mak! 

5 dec 2012.

supposely kami semua *ladies_sbpeace gather n hiking at broga. but last minute cancel sebab majoriti ade hal yg lebih penting. mebi nextym kite ley pegi lagi #nextym tu bile ek?? hihiiiii. so, isnin tu ai-ain-eca j yang available. hahahahha haritu outing dengan ain je. kali ni bertiga, add with eca. ekekekekekke... 

ape yang kitorang buat? dah tak dapat nak mendaki. kitorang berenang dan membadai di pawagam lah. menonton ombak rindu. auuuww.. suke sangat nonton muvee ni. ghomentic, sadis sedu sedan ai jahhhhhhhhhh. tapi member ai 2 orang ni maintain cool je. #pokus kehenseman aaron aziz ghupo eyh. cet!

dreambox- ala ala redbox gitu jahhhhhhhhh...p tym lunch hour. dapat murah. rm6/head!melantak lah kaw nyanyi sampai 2jam. ain buat konsert Kpop>.< #putchohandsup. sepatah haram aku tak paham bahse korea tapi ain memang terer. paham gile. bahse ibunda la katekan.. wakawaka^^


we saranghae cameraCLICK!
setiap coretan disini pasti ade gambar by my bebinon;p cekidout!




hookeyh..dats it. babai n nites!


Saturday, December 3, 2011

sorrriiiiiiiiii. i salah..................

hye peeps.
gotcha! tak tido lagi ke uolss? ni entry pendek untuk meminta maaf dan ampun. cite nye begini~
tadik i call lah mr.popeye.



ai : u,tadik i p tampin cari satin for inner kebaya yang u adiahkan tu. yang u bli kt bandung #sengih lebar.
dye : ape yang? bandung? eeh... bukan lah .. kat mane eh b bli... haaaaa. balikpapan indonesia.
ai : so selame ni i wrongly mention to those who asking me? aigoo~
dye : hahahhah sayang yg salah.
ai : #dlm hati....fine aku yang salah.



balikpapan tau. bukan bandung. maaf dari aku yang salah dengar salah cakap. dem memalukan!!

Qthai N friends

hye;)
makan-sampai-kenyang. tu diiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaa. makan pon penat. mane taknye, sumpah banyak kitorang makan. yelah nak padankan dengan 22rm/head. kehkehkehhh;p

ward ai sangat harmoni. eh harmonikah? harmoni lah kaannn;)) kitorang satu ward sangat rapat. macam one-hepi-famili^^ dan kitorang sume nih memang sangat suke MAKAN. #ala ala piranha gituuu. hahhaah. so, on thursday ritu .. kak shida , kak rai , kak awe , kak ziana , kak zila , kina kinot , kak indang , kak zana , kak has , madam khoo and ai berpesta makan di Q-thai steamboat ampang. tehee~ moh kite layang gambar gambar kitorang yang kaki makan nih.

wajah kegumbiraan kami setelah makan sepuasnye di sini >.<

ceria korang oiii;))

suke korang eh. hahahha. berasap asap muke!

with my sista : rai;)

e rest of our piccas, sile kunjungi laman muke buku lula hookeyh. cekidout>.p
next vacation / function hookeyh! love yaaah;D