Sunday, February 5, 2012

renjis renjis di pilis : aisha N naza

hye peeps..
WOW! cuti sekolah ni ramai sangat orang wt kenduri kawen kan kan kan?? bestnyeeee... #control lula.hahah
one of them yang mendirikan mahligai adalah my lovely frens, aisha khalil. she's getting married with her  husband, mr.naza. naza ni kawan baek incik popai ai:) batchmate in ALAM ganu kiteee;p since dorang engage lagik ai dah p majlis dorang. sOo...nikah n resepsi pom ai datang jugak.. nak meraikan blissful day dorang..

aisha looks sOo gojes on dat day. berseri seri. nampak seri kawen dye... ai datang amek berkat ;p ecececececee... malam nikah tu ai dtg ngn bestie ai, ati. tenx bestie. love yeah!

rona warne putih menampakkan kesucian majlis nikah;) rasenye dengan sekali lafaz je aisha sah menjadi suri hidup naza. mabrouk! nikah is the best moment =)

after nikah:) alhamdulillah

tok kadi tengah maen soal soal. ahha.

gojes kannnnn!

okie. yang ni sebelum dinikahkan.. ni encik amer udin yang tolong click kan. hehee

cik ati yang sudi menemani cik lula:)

the next day ai datang untuk majlis resepsi aka persandingan dorang. purple kaler meyh!!.. kali ni ai datang dengan wawa.. anak jiran. #budak kecik ni memang salu ai bawak p majlis;p

cantek;)

bagaikan ratu:)

selamat pengantin baru..pak3 bung3:D

-
-
-
-
bizi texting HIM:) share perasaan gembire same2...

him : syg, dorang dah nikah?
ai : dah b=)
him : syg eksaited tak tengok aisha naza nikah?
ai : haah. *sumpah malu dye tanye camtu*
him : B PON! b off je nanti kite nikah ye sayang:)
ai : kehkehkeh. #blushing
-
HEHEHEheeeeeeeeeeHEeeee... about 1 month n half he will sign off. mane nye sempat nak prepare majlis bang oii.. we stick with our plan yep:) takkan lari lula dikejar alif #berkat kesabaran dan ketabahan...kini kami menghampiri 9tahun usia percintaan. tiada yang ku harapkan melaenkan kekal bersame selamenye. insyaallah... 
-
-
aisha dan naza, kami ucapkan selamat pengantin baru!! semoga kekal berbahagia sehingga ke akhir hayat dan bertemu di syurga nanti=) semoga dapat babies cecepat yeeee:)