Friday, January 13, 2012

reddish . kennyRogers .

hye peeps!
oowwwwwaaa. lamenye tak hapdet dear belog aka dear diary. ai bizi ke? bizi lah sangat mengalahkan menteri!
11 january 2012. hey tau tak tu hari ape? rabu? haah. memang lah rabu! hari tu jugak lah kenny rogers buat hari merah. men hantam keromo je ai panggel hari merah. on dat day kalo nak dapat by one free one pakai lah kaler merah. ai memang takde baju merah. so ain bagi pinjam cincin bima saktinye. wakawaka^^

kami berlima : ain . mash . anis . ecah n cik lula. yang laen takpat join sebab out from melaka n kelija maaa:(

cameracrazy is us. eh us ke atau ai sorang? tak lengkap rasenye kalau kemana mana tanpa menangkap kenangan kite didalam sekeping gambar. tak gituuuu??? :D

gaya dah ade. p masuk klas tangkap gamba eyh ain!

@kenny rogers. pilih makanan tu ye yang. ain N anis.

this is aisyah:)

mici mash:)

cik lula:D

wajah keriangan di kenny rogers. hari merah!

ade macam vintage model tak?yang depan sekali tu. hahhhaahha!

frenship since 2004 until now. can u imagine? love yeah!

nak tengok banyak lagi? tengok kat mukebuku ai je le ye:) graciaassss!


No comments: