Saturday, January 28, 2012

file l felt

hye peeps.
kaen felt. pernah dengar, pernah tengok kan? boleh create many things from it kan? pernah jumpe tak FELT FILE? rupenye macam ni :








ini hanye sebahagian felt file yang telah siap rekaannye. kiut kan? nk upload semua tak larat;o hooOOkeyh..design felt tu korang boleh request nak mcm mane mcm mane pon. kaler ape n wut so on boleh request. tapi mengikut tNc lah. all kan be diskas keyh. felt file ni sesuai sangat untuk dijadikan hadiah2 kt sekolah sekolah kan? boleh simpan exam paper, souvenier.. tak gitu? cikgu cikgu ibu bapak mari tengok nih:)

ini semuanye bermula dari buat suke suke. maka ai kongsikan kesukaan ai dgn korang. so sape yang suke dan tersuke felt file ni boleh inbox ai or komen je kt post ini or email me izaazwa886@gmail.com : akan direply.

tqvm for even a minute;)

4 comments:

i n n z c h u b b y said...

wa... chantek nye!!! :)

Hati Tisu said...

tq inn=) if ade yg berminat wawa n frens boleh buatkan:)

Hajar Nordin said...

comelnya! first tyme nampak! >.<

Hati Tisu said...

tenQ hajar:)