Wednesday, December 7, 2011

hiking broga cancel...membadai di pawagam.....

hye peeps.
huarrrgggggggggghhh. ni ai update midnite, so mengantok yang teramatlah sangat. obvious gile sebab menguapdoploh kali. motepnye tak nyempat3 nak update paginye kan..? ai kene kemas bilik. bukan lah bilik bersepah tapi isi bilik akan bertukar. #terima kasih mak! 

5 dec 2012.

supposely kami semua *ladies_sbpeace gather n hiking at broga. but last minute cancel sebab majoriti ade hal yg lebih penting. mebi nextym kite ley pegi lagi #nextym tu bile ek?? hihiiiii. so, isnin tu ai-ain-eca j yang available. hahahahha haritu outing dengan ain je. kali ni bertiga, add with eca. ekekekekekke... 

ape yang kitorang buat? dah tak dapat nak mendaki. kitorang berenang dan membadai di pawagam lah. menonton ombak rindu. auuuww.. suke sangat nonton muvee ni. ghomentic, sadis sedu sedan ai jahhhhhhhhhh. tapi member ai 2 orang ni maintain cool je. #pokus kehenseman aaron aziz ghupo eyh. cet!

dreambox- ala ala redbox gitu jahhhhhhhhh...p tym lunch hour. dapat murah. rm6/head!melantak lah kaw nyanyi sampai 2jam. ain buat konsert Kpop>.< #putchohandsup. sepatah haram aku tak paham bahse korea tapi ain memang terer. paham gile. bahse ibunda la katekan.. wakawaka^^


we saranghae cameraCLICK!
setiap coretan disini pasti ade gambar by my bebinon;p cekidout!




hookeyh..dats it. babai n nites!


3 comments:

Anonymous said...

Hahaha like sgt2 la dear;)

Hati Tisu said...

aisya??;)

dan said...

me likey too! ;D