Monday, November 14, 2011

tercongok mengadap lappy

hai sume.
hookeyh, nampak entri kat atas?
mengaku memang ai pemalas nak mampuih harini. tido-solat-lappy-tido-solat-lappy. 

blogwalkingggggs. inilah punca utama ai tercongok mengadap lappyTOP.

hokeyh. ai jarang kot blogwalkingggss nih. bukan pe.. fenat berjalanT_T sadis. nampak sangat lah teman nipu.tak berjalan hapo pon.terbaring atas tilam empok je nih.kahKAHkah. harini ai terjah blog yang memang tak pernah ai terjah dan blog yang salu ai terjah. dalam banyak2 terjahan, ai terberkenan sharing info si blogger manis tu>.< ai tertarik dengan tutorial dietNweight n make up dye. 

kalau kite link kan tutorial tu tuan punye owner saman ai tak? ermmm... jawapannye ai tatau. heh heh heh

ai dah buat rumusan berdasarkan blogwalkingggs ai tadi:

1) dietNweight : dont skip meal (breakfast,lunch,dinner) supper? makan buah n roti 2 keping ah la ye.jangan ekau bantai makan kari ayam semangkok. No junkfood at all. ape macam,korang boleh?ngahaaaa~ weight can be reduce about 0.5kg/week. Now, uols kali dengan 4 sebab 1 bulan de 4minggu. then, tengoklah hasilnye. EEh lagi 1,banyakkan berjalan keyh. ermmm...agak2 window soppink membantu tak? round soppink complex yg besar macam mid valley tu 3 round. haha>.< ektuali lemak kite terbakar apabila kite berjalan dengan banyak dengan pantas. jangan jalan macam mak limah! nak best lagi? buat2 terpijak ekor anjing. 1 2 set go!lari sekampong.

2) mekap : sumpah simple tapi hasilnye owsem. try lah;") clinelle sunblock, loreal true match mekap, blusher (blend with huge brush), fiber pencil eyeliner (nak nampak smokey n lashey?gune brush blusher, oles2 lembut kelopak mate. ni sesuai untuk insan2 yg tak gemar pakai eyeshadow.), lipstick + lipgloss. okie then, done!

ade gak hasil aku bersantai malas harini=.="

blog such as my diary. untuk ingatan mase akan datang=) 

info credit to HER=D

No comments: