Monday, November 21, 2011

tag by blackcrousezs

hai morning peeps. 
awal bangun? hookeyh sebab incik popeye kejut T_T 
ikutkan hati nak lajak lagi sampai doblas. #camno lah nak jadik bini orang nih >.p
tengok shoutbox, nampak lah tulisan anda ditag. by ira^^ hookeyh u. tenkiuuu;p

THE RULES
  1. You must post these rules
  2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
  4. You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
  5. Go to their page and tell them you have tagged him/her.
  6. No tag backs.
  7. No stuff in the tagging section about 'You are tagged if you're reading this' you legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty)
  8. have to tag 11 people.
done. then, 2nd.

1. ai have a mole. tau tak ape tu?? pemanis muke@teklalat. pernah fikir nak buang tapi    sayang;p 
     
2. ai suke makan / eat / sekfan : melantak. make sure its halal. not shubhah. X makan tempoyak pure tu (masak gulai tempoyak ai makan). X makan ikan sungai, lagi2 patin baung.

3. ai garang. hookeyh, ektuali memang garang. bertempat lah. bile cakap ngn kawan2 yg ai nak kurangkan kegarangan ai, lagi mau gelak. BOLEH ke?? sadis je dorang downkan aku T_T
    
4. kuat nanges. sape salu dengar? incik popeye ai. wawawawaaaa...
     
5. ai X suke snake. sekiannnn... geli+takot!
     
6. ai X reti menjahit baju even my mom is a tailor. ai cume reti jahit manik - cooking lilbit - baking lilbit - makan banyakbit>.p

     
7. snapping. love it much. yes, ai takdelah secun liyana jasmay or fazura or neelofa gediks but ai mmg sangat suke menangkap gambar dan gambarku ditangkappp...o_o
     
8. soppink. ladies! putcho ur handsUP. betoi tak?? window soppink pon okielah;p
     
9. vacation. <3 <3 <3
     
10. sayang katil ketat ketat. dah hobi tido. opkos lah kan??
     
11. ai hate flabby tummy. sumpah penat wt situp.


treeeeettt. next. jawab soklan cik adik ira nih.

1. lagu yang sesuai dengan ai : itulah sayang by yunalis zarai!
     
2. makanan yang takleyh makan : ikan patin baung, usus lombu
     
3. duet yang pernah dipegang eh.... : rahsia lah dik. rendah diri =.=
     
4. warna paling tak sesuai : putih plain kot espeseli kalo pakai tudung
     
5. pasal macek jatuh n ade bau : sejujurnye. tolong , bawa ke tempat selamat. itu dah cukup.
     
6. kalo bf curang?? : spotcheck - antuk pale duadua sekali. kalo bf tu tak bergune, sile tinggalkan buang boreh je kalo still together. so far alhamdulillah incik popeye tidak begitu.
     
7. ade orang masuk meminang? : hahhahaha. ontahlah. incik popeye ai mau lah.
     
8. rancangan TV yang paling ai suke : running man / kampong boy
     
9. watak kartun yg sesuai dengan ai : sailormOOn!
     
10. beautifulnara kot. ektuali ai tak suke artis sangat pon. idop nak glamor aje.
   
11. blog : www.intanurulfateha.com 

dah. an dah ponek. mongah lah haaa.

Nah jawablah. rajen ke? hahahaaa
1. lagu apa yang korang X suke?
2. kalau duet terlebih poket, korang nak cuti dimane?
3. wut will u choose? bb , iphone , htc , samsung?
4. korang terer masak ape?
5. benda paling kreatif pernah korang buat?
6. masakan tersedap mak korang?
7. kartun yang korang paling suke?
8. ape korang buat setelah bangun pagi?
9. ape pendapat korang tentang arti mesia terutamanya?
10. korang lahir kat mane?
11. perangai burok korang?

okie sekiaaaaaaaaaaaan... sambong tido lik! 

tag to : mirajiha , tika , seri , sipong , hidayah , kiteeee ngantok sangat dah nih OUT.


No comments: