Monday, October 10, 2011

its the time....

hye semua;)


entry kali ni memang dah terlambat. lambat hapdet tapi nak gak hapdet #ade ku kesah??HAHA


Last friday heS onboard. meant i have to say ^Bon Voyage^ sayang. Tears came out...HUuuuuuaaaaghhh!!! #kuatnye melalak kan?? memang ai kuat nanges pon. alah kuat nanges pon, ai dah bese berjauhan tau *pujuk diri sendiri**sedapkan hati*o.O Walau setabah mane dan dah biase sangat pon, air mate tetap bergenang dan mengalir deras.

ade sesape yang suke berjauhan dengan pasangan? mesti takde! kalau ade tu, ai tatau lah kan. lantak kau lah. ai pedulik hape. kan kan kan?=p tapi atas dasar kerjaya, ku relakan semua ini...huuuuu=.=" kalau dye tak kerja camne nak cari sesuap nasik? betol tak? ai support from ur back, mr.Popeye=D

only the best lady can be with the best man=)) 

eceeeeepahhh! betol ke tag line tu? betol lah kott, ai hantam saja. sebab nak tau sebab ape? sebabbb.......

only the best man can go to SEA.

lagi sekalik, betol tak apo ai mention tu? betol lah kott. hantam saja lah. ngeheee~
-
-
-

ape yang best berjauhan? ade jugak bestnyee tau... hanye pasangan pasangan seafarer merasakannya *i think;) ..... kami menabong rindu! *sedapkan hati lagik*

for HIM : ai doakan yang terbaek untuk u. semoge selamat pergi dan pulang walau kt mane sahaje u belayar. jangan tinggal solat=) am waiting u from here. heart u my mr.popeye^^

gambar hiasan je;p amek kt google.


2 comments:

sikecikshop said...

telah ditakdirkan rezeki kita sebegini.. Kuatkan hati dan semangat yer

Hati Tisu said...

menggagahkan perasaan >.p