Monday, October 17, 2011

hai bebiNon!

salam semua!!=D

ai suke sangat. suke teeerrrrrrrrrsangatlah suke sebab ai dah beli camera baru=) ulalallallal~ bertambah property ai.hahhaahaha. dah lame ai nak camera nih. sebelum nih asek dok tengok orang laen dok captured gambaQ dengan styloMYLOnyee.. penuh gaya sampaikan ai yang tengok nih pon boleh ternganga terpegun terpesona. mane taknye lensa camera dorang besar besar yaAauww. hasil captured dorang pon memang canteklah. 

dari hari ke hari mengidam berangan nak camera tu. nak beli on dat time memang tak dapatlah. takdak duet lebih untuk beli camera besar tuh. s-a-b-a-r je lah =.=" bile my sis rai and sis shida bawak camera besar dorang, orang first yang offer nak tangkapkan adelah saye;) suke gile dapat pegang camera besar tuh. see... how much ai addicted wif camera. kadang kadang ai tangkap gamba sendiri je lebih #personel gallery of mine;)

pada suatu hari, lilBIG bro ai tanye, "along...ko nak dslr tu ek?".. ai jawab, "haah".....then, dye bagi $$$$.... ai, ""gulp..ommak kaw=p" lilBIG bro, "tak cukup sile tambah sendiri". cett nye adek, aku still kene topap $$$$! hahha okie gurau. terima kasih adek=) and now ... presenting, this is my bebiNon=D




YES! ai bukan photographer professional pon. sebab ai pon bukannye ade lensa besar besar tu. then, tahu basic skill je. so, takpayah lah orang kt luar tu nak contact2 ai. sebab musabab ai nak memiliki sebijik dslr sebab ai suke bergambar, captured gambar and edit gambar untuk simpanan sendiri sahaja. #personel gallery of mine;) tak kisah lah dengan family ke....mr.popeye ke....kawan kawan ke... sedare mare ke...;) foto for fun with my bebiNon=D













No comments: