Saturday, September 10, 2011

salah lagi. haissh..

hye ols=)


korang pernah rase down bile korang rase dah buat dgn betul tapi "saket" dimate orang lain. ai tak salahkan orang yang menegur ai. yep! ade baeknye. terima je lah.. tadah je lah telinga nih dengan penuh rendah diri.. 

ai buat salah lagi kut. salah lagi? salah kut... asek buat salah ke? hurmmm, dengan yakin je ai nih .. bajet okie dan takde complaint. ghupenye salah lagi. ape le naseb ai. 

diam BUKAN bermakne ai marah.
diam BUKAN bermakne ai protes.
diam BUKAN bermakne ai tak boleh terima teguran.

ai boleh terima teguran cume ai DIAM sebab sedang berfikir. kenape ape yang ai buat salah lagi? kenape ai buat salah lagi? malu kut asek kene tego. its look like ai tak mampu nak pikir mane yang terbaek.

maafkan ai sebab tak betah menyenangkan hati semua orang. ai wanna be myself as long as not make others feels annoying dengan cara ai. mane yang kurang pade diri ai, tegor je lah. tapi ai akan DIAM bile dah kene tego. u faham kan kenape ai diam? #sebab musabab seperti diatas. 

sekian.

No comments: