Sunday, September 25, 2011

korang macam seiraslaaahh.

hye ols...
masih dalam bulan syawal...so selamat hari raye everyone;) 

meheheeeee. nak storymory sket. pernah tak friends or relatives korang kate muke anda dan pasangan hampir seiras?? ngaku je 0_o ..... ai n incik boipren beraye rumah kawan kami, aisha. aisha ni cik tunangan naza, excoursemate boipren. borak borak bla n bla bla blaaaaa...tibe tibe...#jengjengjengg

aisha : eeh, muke korang nih hampir seiras lah.
ai n him : eeh. yeke?? c)=
aisha : iye..... hampir seiras!
hahahahahahah.....tersengih tersenyum simpol kitorang #ade jodoh nih=))

flashback 7tahun lepas ai pernah gitau dye yang ade kawan ai gitau wajah kami hampir seiras. dye tak caye sebab ai yang gitau #dye ingat ai yang SS kot T_T sekarang nengoook! betol tak? ade orang laen yang gitau. 
he ha heeehaaaaa=p by right, dalam gamba tak berape nampak "wajah hampir seiras" kami ni. face-to-face. nilai sendiri. winkWink >.<


mane nampak.... c(= HA HAaaachhuum!

4 comments:

intanurulfateha said...

kuat jodoh neh ! :)

Hati Tisu said...

tak sume org nilai yg same..ngeeee

LittleGurl said...

kan? org kata muke sama tu ade jodoh HAHAHA. i pon taktau la benda tu betol tak. tp member-member pon ade jugak yg kata muka kite & bf sama jugak. aiyak! haish mentanglah berpasangan kan teros org cop muke sma ;D tapi best what sebab boleh blakon konon adik beradik yg comel *pang*

Hati Tisu said...

@little gurl : is it? ade org tua2 kate jodoh pjg ek... alhamdulillah =)) depends org yang menilai kite ni.. ade yang kate same.. ade yang kate tak same ;)