Monday, August 15, 2011

azwaliff dating again!

hye =)

First time kami dating setelah 8 bulan si dia meredah lautan meninggalkan ai disini. pheeeww... lame nye. lame kan guys?? tambah sebulan lagi dah dapat sorang baby if am pregnant!wakakakkakakka...berangan saje ai nih=) hoookeyh. nebess! nebess sgt oi. tetengah mekap boleh pulak ai tertolak botol pondesen elianto. terjatuh make terpecah. terketar punye pasal. WTFun lah ai nih=.=" 

"teeeeennnn" eeh, pakwe ai da campai.

senyum je tengok dye dengan rambut seprise dye tu. same panjang ngn rambut ai lah. rebond jugak. tapi ai nye rambut lagi lembuuuutt. #takmo kasik dye menang.hahahhaah. duduk je dalam kete, lidahku kelu+beku. apebende lah yang ai nak borak ngn dye nih. diam seribu bahase. ai malu lah#tutup muke tutup muke>.< hahahahahhaah. alah, dye pong diam jek ngn ai. dye malu jugak kutt. kehkehkeh.... "b,i love u"

azwa n alif

kitorang pegi aeon jusco yang besau tu. jalan-jalan sambil mencari restoren nak break-fasting kt restoran tapi sume nye fully booked. huahuahuahua.... lastlast we both berbuke kat restaurant garden "healthy food lah woi".. sume organic =.=" 

restoren sehat. sehat ke? ahhakks

our meal

lepas buke pose.... round lagi aeon yang besar tu. entah bape round we both pusing pong tatau lah. ah, tak dulik yang penting ai puas hati dapat kepit pakwe ai. ngehngehngeh>.< then, p karaoke.. alahai.... caer ai dengar sore rock pakwe ai nih. #betape ai rindu dye selame nih=)

8bulan berjauhan : 7jam berdating #mane cukup lah

sampai umah ai, menantupilihan jumpe mama ayah ai.. borakborak lagik. boleh tak ai tanak kasik dye balik? mesti tak boleh! sebab tak kawen lagik. kehkehkehkehh... saat yg ai paling tak suke bile dye cakap "syg,b balik dulu ek" .. ohh pelisss. napelah mase berjalan begitu pantas. tak puas dating. tak puas loving loving=.="


dia : love u syg. nanti jumpe lagi=)
ai : love u too much. nak jumpe jugak <3

p/s : nak tau tak .. dye bagi hadiah=) everytime dye sign off ai akan dapat hadiah. tak kire besar atau kecik. tetap hadiah=)) terima kasih b. hadiah hanyelah sampingan, yang paling penting b pulang dengan selamat. i loveeeeee u soooo much.

ni dia......HRC singapore n perfume miracle by lancome=)

yaAllah... kekalkanlah kami berdua setia bersama. amiiin ya rabb

love is in e air <3 alifheartazwa forever <3


2 comments:

intanurulfateha said...

wuyoo...dpt baju hard rock cafeeeeee... :p

Hati Tisu said...

@intan: awak ade airasia >.<ngeeeeeee