Saturday, June 4, 2011

:renjis renjis haidar & hafiz:

hye uols :)

renjis renjis dipilis , ditepungilah tawar >> selamat pengantin baru h aidar n hafiz . haidar , u adalah insan pertama yang naek pelamin dalam batch kite . scorpion batch sbpiS . soooo , macam bese , afta fetch cik pepel n cik vertigo at KLsentral , ai drive ke persiaran kayangan ... da le sesat lajak nth ke mane mane . end up jumpe cik mash , cik nad , cik cha , cik kadiey n cik zara kt tepi jalan . 

wuuuuuuuuuuu , *pheeeeeeeew* memang ai tak pernah p sini .... ghase jauh gile ! tapi akhirnye sampai gak kt dewan ... errrrr ... dewan majlis haidar . heheheheeeeee .. 

presenting : haidar n hafiz

sampai jek kat situ , bertemulah dengan kengkawan laen .. ghamai lak tu ... da macam mini gathering la weyh!! nak sebut name ghamai sgt ... mcm rombongan cik kiah ! :P dengan havoc nye lagi .. memang tak terkawal dah :D *bebudak nih sedar tak yg kite kt majlis kawin??* 

ols smiiiiiile !

kami . pengantin . pelamin

kadiey , ana , lula , nad *kami tak kawin lagi*

over jek tau datin nih ! wahahhahahaaa ..
-
-
-

TO haidar ... kami doakan jodoh kalian berkekalan sehingga akhir hayat ... kami menanti new born from u .. so we can be call as "auntie n uncle" :D semoga aura perkahwinan u nih melekat kat ai jugak *aiyaaaak,mcm gatai benar dah ai nih* hahhahahah .... and credit to munshi (ezzati) cos ol da pics r sooooo nice . loooks gojes lah beb !

hooookeyh , who's gonna be the next ????





7 comments:

Najib Daud. said...

tahniah kak haidar!

akk bila lagi?
:P

Anis Syuhada Nazari said...

lepas ni u lah darling.
HAHA xpun dak mash

Anis Syuhada Nazari said...

lepas ni u lah darling.
HAHA xpun dak mash

Hati Tisu said...

@najib : akak ? tggu cik abg dtg bawak tepak sireh :P

Hati Tisu said...

@anis : doakan lah yang :).....

zaradgreat said...

hahahaha. takpe azwa. pas nih ko aaaa. tak pun anis. puhahahahahha.

Hati Tisu said...

@zara : wahahhahahah ... nth2 ko dulu !!