Monday, June 13, 2011

puteri sungai congkak

hye uols :D


pheewwww *sigh* ... lame kut tak mengupdate belog nih . da terbio lah teman tengok belog teman nih . naseb baek tak naek semak belukar ! 


pak pak bung pak bung .... klepak klepok ! (paham tak?) ce buat2 paham . kompom paham . kihkihkihkih .. sabtu lepas , ai , ainul n ateh berhajat BESAR nak ke majlis perkahwinan shud&gadab (tahniah shud&gadab!!) ... punyelah bersiap dengan expressnye dari ward . baru bis shift la kate kan .. har har har .... nak dijadikan cerite , pukul 3.30 petang kami masih stuck in heavy jammed di depan ampwalk ! GILElah !!! decided call family shud n khabar tak gembire langsung . "ala....majlis da habes pon" :( :( :( 


mak aih ...~ kecewe woooot ! ... dengan lajunye kak ainul pon u-turn , dan meneruskan perjalanan ke sungai congkak . puuuuuuuuuuuuuuuh ~~ ai kemaen eksaited sebab ni lah pestime ai nk p mandi sungai congkak . hooooooyeah !


- nilah sungai congkak . shantek kan?-

suuuumpah ai ghase jauh gile nak sampai sini . balik melake pon tak sejauh nih kut ;p 
nak tengok gamba lagi tak ? har har har ... scroll down lagi le kengkawan :)

- GAYAT dak lula nih ! -
-
-
-
-
- ni le ateh n kak ainul . tenx cos brought me here :) -
-
-
-
-
- nak terjun sungai lagi ;p -
-
-
-
-
- saya puteri sungai congkak *vongoknye lula!* -
-
-
-
-
- ni lah tempat ai bersiram bersame2 puteri laen *puteri nunul n puteri atteh* -
kah kah kah ... cukup2 lah mengarut lula oi !

sedang kami bersiram3 dengan gumbirenye , tetibe muncul anjing hitam tau . hanjing tol lah ! tekejut beruk kaw nyaah ... maunye ai melompat naek . tekedek2 lari ke kete . haddoi ... spoilt jek tau . kitorang pon bergegas balik keyel . huuuu ... ai nak datang lagi . nak mandi lagi . nak jadik puteri sungai lagiiiiii ! lepas nih nak p sungai gabai lak lah . tak pon bukit belacan . kengkawan ..... jom p lagi !




3 comments:

intanurulfateha said...

takpenah pegy sg congkak T__T

Hati Tisu said...

jum p ... best !

sg sungai congkak said...

aku memang suka sangat pergi sg congkak !