Friday, May 20, 2011

: thumbsUP nurkaSih :

assalamualaikum =)

nur kasih the muvee : only at CINEMA !


even astro pon takde tau . so , lari ke panggung sekarang .... sokonglah filem mesia :) memang best . superb . jalan cerite yg menarik . complete taste lah senang cite . suspen , stunt , sedih , lawak , gembire dan unexpected . credit to remy ishak_adam , tiz zaqiah_nur amina , fizz fairuz_aidil and dua orang si cilik :- mariam n ilyas . tentime tu lak ai sempat berangan .. berangan ape tau ?
nak future kids macam mariam n ilyas ^_<


-
-
-
every scene memang beri effect yang mantap . bravo khabir !
this muvee : hubungan yang tercipta penuh ujian dan dugaan ... dan apabila kite sedang diuji , itulah peluang untuk kite dekatkan diri kepada yang maha ESA ... motif cerita yang sangat lah kuat .
 -
 -
 -
ai hangout with mash , ain , shera n aisha . kitorang decided nak tonton nur kasih berbanding pirates of karibeans .. ngeh ngeh ngeh :P ... 
sangat eksaited ! herk
sangat teruje ! hark
sangat suke ! hurk
da le tym tu gsc jj aeon melake yg besau tu baru bukak *opening/launch session* , maka lagak kami bagaikan penonton yang bertuah laaaaah sangat . merasmikan tempat baru lah katakan ... weeekkk !

tengok tu , dapat snap wit pak panda . ai lambat datang =.='
-
-
-
cahaya cahaya nur kasih >.<
-
-
-
nampak tak bekground tu katne ? SURAU ! . hoi , kat sini pon nk posing ke ?? ai tahulah baru lepas tengok nur kasih . cahaya iman terserlah , tapi tak nyempat bebenor lah kome berdua nih nak begaye yeeew ...
-
-
-
hye ! i m nur amina hana tajima . wahahahahhaaaaa . salah lee ... 
i am lula eyzatul n behind me is shera the dom :D
-
-
-
we spent times together . watching muvee , karaoke n sekfaaaan :)
ooops ! sebelum out from my entry . this i serve u songs in nur kasih the muvee :

~tanpamu by sabhi saddi n helena~
-
-
~bertemu cinta by mila~
-
-
~nur kasih by tizz n yassin~

hoookeyh uols , tamat sudaaah 



2 comments:

AzieMan said...

hai lula comeyy,bestlh baca blog lula nih sb ada feveret movie akk nur kasih the movie...i likeee..intan bru tlong akk folo lula neh hehe

Hati Tisu said...

hye kak azie . tenx cos read my belog nih :) arigato!! lula minat muvee nih . incik popeye pon tgk gk . kihkihkih .. i will folo u oso :)